top of page
IMG_9952_edited.jpg

Archief

Classic Jamming organiseert al sinds 2014 de maandelijkse jamsessies. Iedere jamsessie wordt geopend door een openingsact. Benieuwd wie er in het verleden hebben gespeeld bij Classic Jamming? Neem dan een kijkje in ons archief.

 

Het archief weergeeft de openingsacts vanaf 2023. Bekijk onze galerij om een sfeerimpressie te krijgen van voorgaande jamsessies.

IMG_9821_edited.jpg

4 april, 2023

The Echo Project

The EKHO Project is een unieke samenwerking tussen multi-instrumentalist en componist John Dorr en Mezzosoprano Merel Wentink. Samen creëren ze een muzikale sfeer die zowel delicaat als intens aanvoelt.

2 mei, 2023

Jan Kuiper

Jan is een actieve gitarist die zich thuis voelt in meerdere muzikale stijlen. Daarnaast combineert hij yoga met theater en heeft hij meerdere boeken geschreven. Jan Kuiper heeft samen gespeeld met het Rozenberg Trio.

jan kuiper 3.jpg
foto 1.jpg

6 juni, 2023

Anahita Malakooti Trio

Het Anahita Malakooti Trio brengt verschillende culturen en muzikale achtergronden samen. Het trio bestaat uit de Perzische operazangeres Anahita Malakooti, Turkse bassist en componist Esat Ekincioglu en Nederlandse saxofonist en componist Koen Beijing.

5 september, 2023

ImproClassPCC

Ieder jaar geeft Classic Jamming het podium aan de Improvisatie studenten van het Prins Claus Conservatorium. Al deze muzikanten hebben één ding gemeen: nieuwsgierigheid.

Poster PCC Class.png
648-normal.jpg

3 oktober, 2023

Michael Moore

Michael Moore is een bekende en ervaren saxofonist. Als jazz muzikant, componist en improvisator biedt zijn muziek inzicht in de kunst van improvisatie.

7 november, 2023

Merel Vercammen

Merel Vercammen is een klassieke violist en improvisator. Merel heeft opgetreden over de hele wereld in zalen zoals Wigmore Hall in Londen. Samen met accordeonspeler Wilco Oomkens opende ze de  Classic Jamming jam sessie in november, 2023.

IMG_9885.jpg
IMG_0066.jpg

5 december, 2023

Lucija Gregov

Lucija Gregov is een celliste en improvisatie muzikant uit Rotterdam. Door het volgen van flow en experimentatie zorgt Lucija´s werk voor een uniek geluid met een open einde. 

bottom of page